Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس : مجموعه تلویزیونی "شش قهرمان و نصفی" یکی از گزینه‌های نوروزی شبکه دو سیما است که با کارگردانی حسین قناعت از بزرگان عرصه فرهنگ و هنر تصویربرداری می‌رود و در آن بازیگرانی همانند اکبر عبدی، بیژن بنفشه‌خواه، شهرام قائدی، بهاره رهنما، ارژنگ امیرفضلی، رویا میرعلمی، نادر سلیمانی، رامین ناصر نصیر، امیر غفارمنش، حامد هایدی، حسین رفیعی، ساناز سماواتی، عباس محبوب، علیرضا درویش، حامد آهنگی، مرتضی زارع، نفیسه روشن، نادیا فرحی و علی عبدالشاهی نقش‌آفرینی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگران خردسال و نوجوان مجموعه را امیرکیان عبدی، محمد شاکری، ایمان امیری، پارسیا شکوری، یاس نوروزی و مانلی قناعت تشکیل می‌دهند.

حسین قناعت در حاشیه فیلمبرداری مجموعه تلویزیونی "شش قهرمان و نصفی"  اظهار کرد: مجموعه تلویزیونی "شش قهرمان و نصفی" فضایی متفاوت برای حمایت از تولید ملی و خرید کالای ایرانی را به تصویر می‌کشد.

وی با اعلام اینکه تصویربرداری سریال شش قهرمان و نصفی حدود ۵۰ روز آغاز شده و یک هفته در تهران تصویربرداری داشتیم، افزود: پس از تهران وارد مازندران، شهرستان آمل و بخش شاهکلای کلیج شهر سرخرود شدیم تا تصویربرداری ادامه یابد.

کارگردان مجموعه تلویزیونی شش قهرمان و نصفی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۴۰۰ دقیقه فیلمبرداری داشتیم و امیدواریم بتوانیم به این مجموعه را به ایام عید نوروز برسانیم تا خانواده‌ها و کودکان با مشاهده آن شاد شوند، تصریح کرد: این سریال برای ۱۵ قسمت برنامه‌ریزی شده و با تلاش شبانه‌روزی می‌خواهیم مجموعه به‌زودی به روی آنتن رود.

وی با اشاره به اینکه زاده شمال کشور هستم و قصه‌ای نوشته بودم که فضایش به گونه‌ای رقم بخورد تا بتوانیم در شهرستان کار شود، بیان کرد: در این راه شهری بهتر از آمل ندیدم و دوست دارم در شهر خودم که زادگاهم بوده کار کنم و از مناظر ویژه، هوای خوب، عکس‌ها و تصاویر خاص آن استفاده کنیم.

قناعت با تأکید بر اینکه حمایت از کالای ایرانی، خرید محصولات داخلی و تولید ملی سال‌ها تبدیل به یک شعار شده و هر جا سراغ داریم صحبت حمایت از تولید ملی است، ادامه داد:، ولی متأسفانه این امر در حد شعار باقی مانده است.

وی بیان کرد: با توجه به تحقیق‌های فراوان در این حوزه، فیلم سینمایی قهرمانان کوچک را ساختم و دریافتم که حمایت از تولید ملی و استفاده از کالای ایرانی مسئله‌ای خیلی پیچیده‌تر از شعار‌هایی است که به زبان می‌آید.

قناعت با بیان اینکه شاید این گره به دست خود مردم باز شود و یا اگر باز نمی‌شود کمکی برای بازگشایی آن انجام شود، خاطرنشان کرد: به عنوان یک کارگردان ایرانی یادآوری می‌کنم به جای خرید کالا‌های خارجی کالا‌های مشابه داخلی باکیفیت و حتی کیفیت بهتر از موارد خارجی را خریداری کنند.

وی متذکر شد: لازم است برای مردم این نکته را یادآوری کنم و مردم بدانند اگر برای خرید جنسی می‌روند موارد مشابه ایرانی باکیفیت را بخرند تا پول‌شان به کارگران ایرانی اختصاص یابد و نان بر سفره کارگران ایرانی شود.

کارگردان برجسته کشور با بیان اینکه ترویج برای خرید کالا‌های ایرانی باعث شده که انگیزه بیشتری برای اکران قهرمانان کوچک پیدا کردم و خوشبختانه استقبال بسیار خوبی از آن شد، یادآور شد: سریال شش قهرمان و نصفی با موضوع توصیه و ترویج کالا‌های ایرانی و استفاده از تولید داخل فیلمبرداری شده است.

وی با اعلام فیلمبرداری در یکی از بزرگترین کارخانه لوازم‌التحریر ایرانی در شهرستان کرج، خاطرنشان کرد: در این فیلمبرداری مدیر داخلی این کارخانه نکته‌ای به من یادآوری کرد و گفت: در ماه مهر که بازار لوازم التحریر داخل کشور نیاز به چوب‌های خارجی برای تولید مداد داشت چوب کارخانه‌مان در گمرگ ماند، اجازه ترخیص به آن داده نمی‌شد و بدون اجازه ترخیص از گمرک، کارگران آن‌ها بیکار شدند.

قناعت با بیان اینکه این مدیر گفت: بدون ترخیص چوب مواد اولیه تولید مداد مجبور شدیم تعداد ۱۲۰ کارگر را اخراج کردیم، یادآور شد: این مدیر تولید می‌گفت: آن روز که مجبور به اخراج کارگران شدیم به کارخانه نرفتم تا گریه و بغض آن‌ها را ببینم در حالی که آن‌ها دارای خانواده و فرزند هستند و در کنار آن اجناس قاچاق وارد بازار شده و به راحتی در گمرک ایران مجوز خروج گرفت، به بازار وارد شده و بازار از کالا‌های قاچاق پر شد.

وی افزود: یک سؤوال از مسؤولان دارم که چه کسی از این ماجرا و ترخیص کالا‌های قاچاق خارجی در داخل سود می‌برد، ورود کالا‌های خارجی و قاچاق در فصل مدارس زمانی که کارگران ایرانی می‌توانستند نان حلال سر سفره بیاورند آن‌ها را بیکار کرده است.

کارگردان سینما و تلویزیون با اعلام اینکه در فصل مدارس برای تولید لوازم‌التحریر توسط کارگران داخلی چوب مواد اولیه را متأسفانه اجازه ترخیص ندادند و ۱۲۰ کارگر در آن کارخانه که تصویربرداری داشتیم بیکار شدند، بیان کرد: نیاز حمایت از کالای ایرانی و تولید ملی بسیار ضروری است و البته اجناس داخلی ایجاد شده توسط کارگران داخلی که مشاهده کردم کیفیت بسیار خوبی دارند و متأسفانه دستی در کار بوده که آن کارگران بیکار شوند.

وی با اشاره به اینکه اگر مردم بخواهند می‌توانند با حمایت از کالای داخلی جلوی بیکاری مردم کشورمان را بگیرند، تصریح کرد: وظیفه من به عنوان فیلمساز و کارگردان این است که برای مردم و کودکان فیلمی بسازم تا در آن یادآوری کنم اگر بخواهیم با قاچاق کالا و ورود کالا‌های خارجی مقابله کنیم تنها راه این است که اجناس باکیفیت تولید و ساخت ایران را استفاده کرده و مشابه با کیفیت‌تر را خریداری کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: شش قهرمان و نصفی اکبر عبدی سریال نوروزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۲۲۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه در دولت گذشته بیشتر فعالیت‌های توسعه‌ای به‌دست شرکت‌های خارجی انجام و نیمه‌کاره رها می‌شد، گفت: در دولت سیزدهم توسعه همه میدان‌های مشترک غرب کارون از سوی شرکت‌های داخلی در حال انجام بوده و این یک افتخار است.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، عبدالله عذاری‌اهوازی گفت: این شرکت در موضوع نفت و گاز ماهیت تولیدی و توسعه‌ای دارد که حدود جغرافیایی آن شامل شهرستان‌های بستان، هویزه، سوسنگرد، دارخوین، خرمشهر، مینو شهر و اروندکنار می‌شود. درحقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ میدان‌های نفتی، ۸۶درصد میدان‌های مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد، بیان کرد: بزرگ‌ترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان است و میدان‌های مشترک یاران، یادآوران و سهراب که به توسعه رسیده‌اند در این منطقه قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه میدان‌های سپهر، جفیر و دارخوین به‌ بهره‌بردای رسیده‌اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند، افزود: در کنار این میدان‌های توسعه‌یافته، میدان‌های سوسنگرد، بندکرخه، خرمشهر، مینو و اروند جزو میدان‌هایی هستند که شرکت ملی نفت برای توسعه و بهره‌برداری آن‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ است.

عذاری‌اهوازی با یادآوری اقدام‌های مهم دولت سیزدهم در توسعه میدان‌های نفتی گفت: حرکت‌های مهمی در این دولت انجام شده است. ‌یکی از راهبردهای مهم در دولت سیزدهم اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میدان‌ها را به شرکت‌های ایرانی واگذار کرده است.

وی گفت: میدان‌های سپهر و جفیر با اعتماد به جوانان ایرانی سال پیش توسعه یافت و با استخراج روزانه  ۴۰ هزار بشکه به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با بیان اینکه افزون بر توسعه میدان‌ها، تولید و نگهداشت نیز وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان است، بیان کرد: ما در درجه اول باید بتوانیم مقدار نفتی را که تولید کرده‌ایم نگهداری کنیم.

عذاری‌اهوازی با اشاره به اینکه هم‌اکنون در حال برنامه‌ریزی برای توسعه چاه‌های جدید هستیم، افزود: برای توسعه میدان دارخوین برنامه بسیار وسیعی داریم، چاه‌های تازه‌حفر و قراردادهای توسعه این میدان تدوین شده است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون ظرفیت تولید در غرب کارون روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت است، گفت: در دولت پیش ظرفیت تولید این شرکت روزانه ۸۴ هزار بشکه نفت بود که اکنون با اقدام‌های شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم، تولید در نفت و گاز اروندان ۳۰درصد افزایش داشته است.

برنامه‌ریزی برای حفاری ۴۰ حلقه چاه در سال جاری

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: در دولت سیزدهم تعداد ۶۰ حلقه چاه را حفاری و برای امسال حفاری ۴۰ چاه دیگر را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که به بهره‌برداری برسانیم. با حفاری این ۶۰ حلقه چاه در میدان آزادگان، هم‌اکنون ظرفیت تولید نفت حدود ۲۰۰ هزار بشکه است.

عذاری‌اهوازی با اشاره به توجه و برنامه‌ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میدان‌ها گفت: شرکت نفت و گاز اروندان همه برنامه‌های شرکت ملی نفت برای تولید را در سال ۱۴۰۲ به سرانجام رسانده و یکی از شرکت‌های موفق در این زمینه بوده است. این موفقیت‌ها ثمره تلاش و جهاد بی‌وقفه همه کارکنان به شمار می‌رود.

وی با اشاره به جمع‌آوری گازهای همراه نفت افزود: سیاست‌ ما در توسعه میدان‌ها، توسعه منطقه و حفظ محیط‌زیست به‌عنوان سرمایه‌ای عمومی و ماندگار است و به این منظور کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰ با سرمایه‌گذاری هلدینگ خلیج فارس پارسال راه‌اندازی شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان ادامه داد: فعالیت مرحله نخست این کارخانه با ظرفیت ۲۵۰ میلیون فوت‌مکعب گاز آغاز کرده است و هم‌اکنون حدود ۱۱۰ میلیون فوت‌مکعب گازهای همراه میدان‌های آزادگان شمالی و یادآوران، برای فرآورش و استفاده به‌عنوان گاز شهری و فرآورده‌های پتروشیمی‌ها و خوراک آن‌ها به این کارخانه ارسال می‌شود.

ارسال ۳۲ میلیون فوت‌مکعب گاز به کارخانه گاز و گاز مایع ۳۲۰۰

عذاری‌اهوازی با بیان اینکه با جمع‌آوری گازهای همراه، گاز متان تولید می‌شود که برای مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور به خط سراسری ششم ارسال می‌شود، گفت: در میدان آزادگان شمالی در گذشته روزانه حدود ۲۸ میلیون فوت‌مکعب گاز ارسال می‌شد. اما در حال حاضر، از طریق تعمیر، اصلاح و راه‌اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان شرکت نفت و گاز اروندان، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی از سوی شرکت‌های چینی بلااستفاده بود، توانستیم حجم بالایی از گاز را فرآورش و از سوزاندن و هدررفتن این سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه تعمیر کمپرسور از سوی کارکنان این شرکت با ۷۵۰ نفر روز انجام شده است، افزود: ما توانسته‌ایم حدود ۵ میلیون فوت‌مکعب گاز دیگر اضافه کنیم و به ۳۲ میلیون فوت‌مکعب برسانیم.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که تا یک ماه دیگر در میدان‌ آزادگان شمالی گاز همراهی برای سوزندان وجود نخواهد داشت و همه گازهای‌ همراه به فرآورده تبدیل می‌شود و این همان‌ اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است.

عذاری‌اهوازی در پایان گفت: قرارداد دیگری با هلدینگ خلیج‌فارس به ارزش ۷۳ میلیون دلار به‌منظور ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر، که حدود ۱۵۰ میلیون فوت مکعب است، امضا شد و با انجام این قرارداد، درعمل شرکت نفت و گاز اروندان تا پایان سال ۱۴۰۴ دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.

دیگر خبرها

  • گره اندر گره
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • خبر وزیر کشاورزی درباره شکر؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم