Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، تصویربرداری سریال "شش قهرمان و نصفی" به کارگردانی حسین قناعت در استان مازندران آغاز شده و قرار است در شهرهای آمل، سرخرود و در روستای شاه کلا کلیج بخش سرخ رود ضبط شود.

سریال ۱۵ قسمتی "شش قهرمان و نصفی" با هدف تشویق خانواده‌های ایرانی به خرید کالای ایرانی در قالبی مفرح برای شبکه ٢ سیما برای ایام نوروز ضبط و پخش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید این فیلم از ۲۰ روز گذشته آغاز شده و تاکنون بیش از سه قسمت آن ضبط شد و در صورت شرایط خوب جوی تولید این سریال پایان اسفندماه به پایان خواهد رسید.

در این سریال اکبر عبدی، بیژن بنفشه خواه، عباس محبوب، رامین ناصر نصری، بهاره رهنما، ارژنگ ، شهرام قائدی، محمد شاکری و غیره بازی می کنند.

حسین قناعت کارگردان سریال «شش قهرمان و نصفی» در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فضای کلی این سریال مانند فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» که سال گذشته اکران شد و مورد استقبال زیادی هم قرار گرفت، تلفیقی از هنر طنز و ورزش‌های رزمی است.

این فیلمساز کودک و نوجوان با بیان اینکه هدف این سریال همانند فیلم سینمایی «قهرمانان کوچک» حمایت از کالای ایرانی  است، افزود: در این سریال بیشتر به دنبال یادآوری به مردم برای خرید کالای ایرانی است و اگر در بازار مصرف نمونه از کالای ایرانی وجود دارد، خریداری شود و این پول خرید، لقمه نانی در سفره کارگران ایرانی می شود.

قناعت ادامه داد: اگر از کالای ایرانی خربداری شود، تولید کارخانجات رو به افزایش و موجب رونق آنان می شود و در نتیجه موجب عدم اخراج کارگران می شود.

وی با بیان اینکه سعی کردیم این مهم را در دل یک قصه بیان کنیم، ادامه داد: ریتم سریال را طوری انتخاب کردیم که بیننده خسته نشود و فضایی کمدی و شاد در سریال در نظر گرفته شد.

قناعت با اشاره به خلاصه ای از این سریال بیان کرد: کارخانه ای که در شمال ایران در سال ۱٣٧٧ دایر است و در سال ۱٣٩٧ تعطیل می شود، بچه ها و نوه صاحب کارخانه در برابر قاچاقچیان برای بازگشایی مجدد کارخانه در سال ٩٧ تلاش می کنند.

کد خبر 4520182

منبع: مهر

کلیدواژه: آمل حسین قناعت سریال ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۴۶۸۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان

علی مرادی امروز در جلسه قرارگاه رسانه و فضای مجازی کردستان که با موضوع روز دختر در سالن جلسات صداوسیمای کردستان برگزار شد، گفت: سریال سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلا  در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید می‌شود.

مدیرکل صداوسیمای مرکز کردستان اضافه کرد: عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تاخیر در تولید این سریال شده است که هفته آینده با پیگیری استاندار کردستان تعیین‌تکلیف خواهد شد.

وی گفت: شهیده ناهید فاتحی‌کرجو، فاطمه اسدی، فرشته باخویشی نمونه‌هایی از زن مسلمان کرد قهرمان هستند که نباید از معرفی آنها غفلت کرد.

 مرادی خاطرنشان کرد: ۵۸ شبکه ماهواره‌ای کردزبان جامعه ما را تهدید می‌کنند که الگوسازی و توجه به ظرفیت‌هایی الگویی کردستان به نوعی بازدارندگی خواهد داشت.

ماه‌شرف خانم در سال ۱۲۲۶ قمری (برابر با ۱۱۸۴ خورشیدی و ۱۸۰۵ میلادی)، زمان حکومت امان‌الله خان والی اردلان در خانوادهٔ اهل فرهنگ قادری در سنندج به دنیا آمد و به تحصیل و تربیتش همت گماشتند و بر خلاف سنت دیرین و جاری زمان، او را هم‌سطح با مردان به آموختن علوم متداول زمان تشویق و ترغیب نمودند. 

دیری نگذشت که این ماه‌شرف در ردیف ادیبات و سخن‌سنجان قرار گرفت.

مستوره با ذوق و قریحهٔ شعریش توانست با سرودن قصائد نغز و غزلیات آبدار با شاعران نامدار زمان خود مقابله کند و در تاریخ‌نویسی پابه‌پای مورخین جلوه نماید. میرزا علی‌اکبر منشی دیوان غزلیات مستوره کردستانی را بیست‌هزار بیت دانسته‌ است. 

ماه‌شرف خانم به عنوان اولین زن تاریخ‌نگار زن جهان اسلام مطرح است. دیوان اشعار، تاریخ اردلان و عقاید مستوره از جمله تالیفات این بانوی کردستانی است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • مازندران نایب قهرمان مینی گلف بانوان کشور شد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • آغاز اما و اگر‌ها برای ادامه «نون خ»
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • حذف سریال «حشاشین» از تمام سکو‌های ایرانی